søndag den 20. september 2009

Slank og sund til sommer

Vinteren er nu overstået, og du tænker sikkert om, hvordan du får din krop klar til næste sommer! Hvis du ønsker at omdanne din krop, du har at tabe fedt og få muskel. En kombination af konditionstræning og vægttræning vil hjælpe dig med at nå dine mål.

Konditionstræning er ligesom vægttræning, er afgørende for at tabe fedt. Vær sikker på at få dit hjerte i dine mål puls zone og træning lang nok (20-30 minutter) for at få fordelene. For at beregne dit mål hjertefrekvens, blot trække din alder fra 220, og derefter multiplicere, at antallet 0,65 og 0,85 for at få din øvre og nedre grænser hhv. Enhver pulsen over din øvre grænse generelt betyder, at du arbejder for hårdt og sandsynligvis gispende efter vejret alligevel, mens en puls, der ligger under din mindste betyder, at du ikke presser dig selv hårdt nok.
Hvor meget konditionstræning du gøre afhænger af, hvad du forsøger at udføre:

Hvis du forsøger at opbygge muskler, holde dit hjerte på omkring 30 minutter, 3 dage om ugen for at holde dit hjerte i form uden at brænde alt for mange kalorier.
Hvis du prøver at tabe kropsfedt, starter med 3 dage af hjerte og arbejde dig op til 4 eller 5 dage om ugen i 30 til 45 minutter for aktiviteter som gang, løb, gå på trapper, og kickboksning. Hvis du har adgang til et motionscenter, så prøv det på løbebånd, eller motionscykel.

Styrketræning og vægtløftning er en væsentlig faktor i både vægttab og muskel gevinst. Ikke alene gør din krop og knogler stærkere, det hjælper også til at øge dit stofskifte, så du forbrænder flere kalorier. For dem, der ønsker at tabe sig, skal du sørge for din træning er balance mellem hjerte og løft. Hold dine reps mellem 10-16, lift nok vægt, så din sidste rep er udfordrende, og ikke undgå at bruge tunge vægte.

Korrekt kost
Hvis du ønsker at tabe kropsfedt, skal du spise færre kalorier end du forbrænder. Det centrale er at sikkert reducere dine kalorier, så din krop kan fortsætte med at fungere så godt, som forbrænder flere kalorier. Eksperter plejer at anbefale, at du mister ikke mere end 1 til 2 pounds en uge for at bevare din muskelmasse og holde vægten fra permanent. Dit job er blot at træffe bedre valg, der vil hjælpe dig med at reducere dit kalorieindtag 300 til 500 kalorier hver dag. Lær om Perfect Daily Eating rutine.

Strategien
Planlæg din træning - og at holde sig til det!
Hold styr på din træning - dette vil vise de samlede fremskridt og give dig et løft på dage, hvor du ikke føler 100%
Start, hvor du rent faktisk er - ikke hvor du håber at være.
Giv ikke op - holde med din rutine, og hvis du bryder den, bare vende tilbage til den, så snart du er i stand til.
At gøre ting, du kan lide - arbejder ud behøver ikke at være kedeligt!
Spis korrekt og drik masser af vand - dog er det vigtigst at du spiser korrekt kost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar